Top

x _ Power Bank | laad je batterij overal op!

55% korting
  • x _ Power Bank | laad je batterij overal op!
€ 13,25
5,95
Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nlLaad de batterij van je eGo overal op, waar je ook bent


Dankzij deze superhandige en compacte stroombron zit je nooit meer zonder lege batterij! Steek de batterij van je eGo via de USB-lader in de USB-poort van de PowerBank en hij wordt volledig opgeladen.

De PowerBank is perfect om de accu op te laden op plekken waar je niet in de buurt van een stopcontact of USB-aansluiting bent: een vergadering op het werk, een middagje winkelen in de stad, in de trein of vliegtuig, een lange boswandeling, noem maar op. Met de PowerBank weet je altijd zeker dat je kunt blijven dampen.

Ook als je al een extra batterij bezit komt de PowerBank heel goed van pas: gebruik de extra batterij om te roken, en laad ondertussen de lege batterij weer op. Onbeperkt genieten van het nieuwe roken!

En hoef je de batterij van je eGo eigenlijk niet op te laden, dan gebruik je de PowerBank met hetzelfde gemak om je mobiele telefoon, MP3-speler, tablet of andere apparatuur weer wat meer op te laden. Uit de praktijk blijkt dat bijvoorbeeld een iPhone 5 met de PowerBank weer voor zo'n 50% wordt opgeladen.

Functie-overzicht:

Capaciteit: 2600mAh
Output: USB 5.0V-600mA (MAX)
Input: Micro USB jack DC5V, 5V-600mA
 

Gebruikshandleiding:

Bij de PowerBank wordt een USB-kabel geleverd met een micro-USB-stekkertje. Deze moet in de micro-USB aansluiting van de PowerBank gestoken worden. Vervolgens kan de andere kant van de kabel in de USB-poort van bijvoorbeeld een laptop gestoken worden om op te laden. Ook kan hiervoor onze thuisadapter worden gebruikt.

In de PowerBank gaat een klein rood lampje branden. Als de PowerBank vol is, wordt dit lampje blauw.

Hierna kan de micro-USB-stekker eruit. De batterij van de sigaret kan dan in de USB-oplader (stick of snoertje) geschroefd worden en die gaat dan in de PowerBank om te te laden.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code