Top

Onderhoud van de eVod-Sigaret


Onderhoud van de MT3 Clearomizer:

De stroperige e-liquid kan er voor zorgen dat de clearomizer verstopt raakt. De MT3 clearomizer is demontabel; reinigen door de clearomizer een poosje in een bakje met alcohol (verkrijgbaar bij een drogisterij) of spiritus te leggen helpt dan. Ook zijn er goede ervaringen gemeld door klanten die de clearomizer zo nu en dan onder een hete kraan afspoelen en met een föhn drogen. Een poosje laten weken in een bakje met water waarin wat afwasmiddel zit opgelost werkt in veel gevallen ook uitstekend.

Als een clearomizer niet goed werkt, wordt de vloeistof niet goed genoeg verhit. De stroperige vloeistof wordt dan niet verdampt, maar verdwijnt in de clearomizer die daardoor verstopt raakt. Daarom is goed onderhoud aan of regelmatig vervangen van de clearomizer van essentieel belang om volop van elektronisch roken te kunnen genieten.

TIP: Het is sterk aan te bevelen het metalen schroefdraadgedeelte van de clearomizer regelmatig schoon te maken met een papieren tissue. Hiermee wordt eventuele vloeistof weggehaald waardoor de contactpunten de stroom zo goed mogelijk geleiden.

Levensduur van de MT3 Clearomizer:

De clearomizer is het onderdeel van je e-sigaret die het meeste te verduren krijgt. Bij normaal intensief dagelijks gebruik gaat de 'coil', de binnenste kern waarin de rookvloeistof wordt verhit en verdampt, van de clearomizer zo'n vier weken mee. Daarnaast is deze meestal aan vervanging toe.

Coil
De 'coil' kan eenvoudig worden vervangen door een nieuw exemplaar waardoor je MT3 clearomizer weer vele weken perfect functioneert.

Onderhoud van de eVod Batterij:

Ook voor de eVod batterij geldt dat het regelmatig reinigen van het metalen schroefdraadgedeelte met een papieren tissue sterk is aan te bevelen. Hiermee wordt eventuele vloeistof weggehaald waardoor de contactpunten de stroom zo goed mogelijk geleiden.

 

 

© 2011-2016 | IameGo.nl