Top

Onderhoud van de eGo-Sigaret

 

Levensduur van de CE4 Atomizer:

De atomizer is het onderdeel van je eGo-Sigaret die het meeste te verduren krijgt. Bij normaal intensief dagelijks gebruik raakt de atomizer vaak na zo'n drie weken enigszins verstopt.

Uiteraard is dit schoon te maken, maar beter is in dat geval de atomizer te vervangen door een nieuwe. Daarmee krijgt je eGo-Sigaret een enorme boost en is de rook- en smaakontwikkeling weer 100% optimaal. Je kunt de atomizer dus gerust reinigen, maar voor optimaal resultaat is het beter om de atomizer, zeker ook gezien de aanschafprijs in vergelijking met ouderwets roken, als verbruiksartikel te zien.


Onderhoud van de CE4 Atomizer:

De stroperige e-liquid kan er voor zorgen dat de atomizer verstopt raakt. Reinigen door de atomizer een poosje in een bakje met alcohol (verkrijgbaar bij een drogisterij) of spiritus te leggen helpt dan. Ook zijn er goede ervaringen gemeld door klanten die de atomizer zo nu en dan onder een hete kraan afspoelen en met een föhn drogen. Een poosje laten weken in een bakje met water waarin wat afwasmiddel zit opgelost werkt in veel gevallen ook uitstekend.

Als een atomizer niet goed werkt, wordt de vloeistof uit een cartridge niet goed genoeg verhit waardoor een cartridge maar kort meegaat. De stroperige vloeistof wordt niet verdampt, maar verdwijnt in de atomizer die daardoor verstopt raakt. Daarom is goed onderhoud aan of regelmatig vervangen van de atomizer van essentieel belang om volop van elektronisch roken te kunnen genieten.

TIP: Het is sterk aan te bevelen het metalen schroefdraadgedeelte van de atomizer regelmatig schoon te maken met een papieren tissue. Hiermee wordt eventuele vloeistof weggehaald waardoor de contactpunten de stroom zo goed mogelijk geleiden.

Onderhoud van de eGo Batterij:

Ook voor de eGO batterij geldt dat het regelmatig reinigen van het metalen schroefdraadgedeelte met een papieren tissue sterk is aan te bevelen. Hiermee wordt eventuele vloeistof weggehaald waardoor de contactpunten de stroom zo goed mogelijk geleiden.

 

 

© 2011-2016 | IameGo.nl