Top

Millers Juice Silverline

Millers Juice Silverline e-liquid 

 

IamEGO.nl is GESTOPT!

 
Alle producten uit deze webshop zijn voortaan (vaak goedkoper) te bestellen bij  IkRookGezond.nl .


Bij  IkRookGezond.nl  heb je keuze uit nog véél meer merken en typen e-sigaretten, e-liquids, clearomizers, batterijen en accessoires. 

 

 
E-liquid voor uw elektrische sigaret

Heerlijke e-liquid van Hollandse bodem, bestaande uit 70% PG en 30% VG

 

Een pure lijn met gerichte smaken zoals je dit van veel liquids gewend bent.

De Silverline heeft een PG/VG verhouding van 70% PG /30% VG.

USA Regular Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
USA Regular
Eén van de meest verkochte tabak smaken. Een lekker krachtige en uitgesproken tabak smaak welke door velen wordt beoordeeld als een topper voor de tabak liefhebber!
€ 2,95
Tobacco Nr. 1 Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Tobacco Nr. 1
Eén van de beste tabak smaken die beschikbaar is, vandaar Nr. 1. Een complexe tabak smaak die je moet ontdekken. Smaken verschillen, maar deze is voor velen met recht een no.1!
€ 2,95
Shag Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Shag
Shag: de naam van deze liquid doet het al vermoeden: deze liquid is speciaal ontwikkeld voor de shag rokers onder ons. Deze liquid zal je helpen de shag-builen links te laten liggen en over te stappen op het dampen.
€ 2,95
Desert Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Desert
Desert is een smaak die heel dichtbij een normale sigaret blijft en daardoor ontzettend geliefd is. Desert is een vrij neutrale tabaksmaak met een voorzichtig scherp randje.
€ 2,95
Tabak Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Tabak
De naam in deze zegt alles: een echte tabak smaak. Voor velen een all day vape en geliefd bij zowel beginnende als gevorderde dampers.
€ 2,95
Menthol Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Menthol
Een lekkere pittige verfrissing met deze menthol liquid. Zorgt voor een fris gevoel in de mond en werkt tevens uitstekend tegen een ‘flavour block’.
€ 2,95
Mint Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Mint
Deze mintsmaak heeft een perfecte (lichte) gier, is pittig van smaak en zorgt voor een langdurig fris gevoel in je mond. Perfect voor menthol en mint liefhebbers.

€ 2,95
USA Menthol Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
USA Menthol
Speciaal voor de liefhebbers van menthol en click sigaretten is deze blend van USA liquid gemengd met menthol smaak.
€ 2,95
Aardbei Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Aardbei
Onze zomerkoninkjes zorgen altijd voor een zomers gevoel in Nederland. Bij IamEGO.nl gewoon het gehele jaar verkrijgbaar! Een lekkere zoete liquid met de zeer herkenbare smaak van aardbeien.
€ 2,95
Appel Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Appel
Wanneer je een liefhebber bent van zoete rode appels is dit een uitstekende smaak om hele dag door te dampen! Ook lekker om te mengen met bijvoorbeeld een tabak- of kaneelsmaak.
€ 2,95
Banaan Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Banaan
Deze bananensmaak houdt het midden tussen de bananenschuimpjes en een echte rijpe banaansmaak. Liefhebbers van bananen met een zoete taste zullen zeker genieten van deze liquid.
€ 2,95
Bulls (Energy Drink) Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Bulls (Energy Drink)
Het zal je niet de ‘boost’ geven van het oorspronkelijke energiedrankje, maar wel de lekkere zoete smaak ervan! Wanneer je liefhebber van energiedrankjes en je hoeft niet per sé wakker te blijven, is dit jouw smaak!
€ 2,95
Cappuccino Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Cappuccino
Cappuccino is net zo italiaans als spaghetti en pasta, maar deze liquid is toch echt van Nederlandse bodem. Een lekkere romige cappuccino smaak met een zoetje en een krachtige koffiesmaak bij het uitblazen.
€ 2,95
Caramel Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Caramel
Nederland staat bekend om haar boterbabbelaars, deze caramel smaak doet daar ook aan denken. Deze liquid smaakt uitstekend puur, maar is ook heerlijk om te mengen met een lekkere tabak smaak.
€ 2,95
Drop Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Drop
Een lekkere zoet-zoute dropsmaak met vleugjes anijs en een lichte salmiak smaak bij het uitblazen. Een ware topper bij onze klanten!

Drop is ongekend populair in Nederland, maar het ontbrak aan een echt goede drop liquid. Millers brengt daar verandering in met deze overheerlijke drop liquid, dit is met recht de beste drop smaak op de Nederlandse markt.
€ 2,95
Fruit Mix Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Fruit Mix
Een heerlijke mix van zeer uitlopende fruitsoorten welke je blijft verrassen. Door de diversiteit van fruitsmaken zul je met iedere teug weer nieuwe smaken ontdekken en zal deze liquid niet snel vervelen.
€ 2,95
Koffie Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Koffie
Wij Nederlanders drinken de meeste koffie ter wereld! Dan mag uiteraard in deze oerhollandse lijn een koffie liquid niet ontbreken! Geniet met deze koffieliquid van een heerlijke versgemalen kopje koffie.
€ 2,95
Sigaar Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Sigaar
Eindelijk genieten van een oerhollandse sigaar. Een tabakliquid met de ronde en volle smaak van Cubaanse sigaren. Met deze liquid kunt u de cubaanse sigaren aan de kant schuiven en verantwoord genieten van de e-sigaret.
€ 2,95
Vanille Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Vanille
De zachte, lichtzoete, smaak van vanille. Puur te gebruiken of te mixen met alle tabaks- en fruitsmaakjes.
€ 2,95

 

Millers Juice is bijzonder! Het is de eerste Nederlandse producent van e-liquid voor de elektronische sigaret. 100% Proudly Made in Holland! De e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat er uitsluitend wordt gewerkt met ingrediënten van Nederlandse bodem van gegarandeerd de allerhoogste kwaliteit.

Voordelen e-liquid van Millers Juice:

Millers Juice heeft als eerste fabrikant van Nederlandse bodem ruime ervaring met rookvloeistof.
Alle grondstoffen worden geproduceerd in Nederland en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.
De e-liquids worden onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek in Nederland geproduceerd.
De e-liquid van Millers Juice voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Denk daarbij aan een correct label met de juiste waarschuwingssignalen, de voelbare driehoek en MSDS/VIB documenten voor iedere smaak en sterkte.

Specificaties Millers Juice e-liquid:

  • Samenstelling: 65% PG | 30% VG | 5% smaakstof.
  • Ingrediënten: Propyleenglycol (PG), plantaardige glycerol (VG), smaakstoffen en (afhankelijk van jouw keuze) maximaal 18mg nicotine per ml.
  • Inhoud flesje e-liquid: 10 ml.
  • Nicotinegehaltes: 0 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg.

Zuiver & puur

Millers Juice gebruikt enkel grondstoffen welke minimaal de volgende zuiverheid hebben:

  • Propyleen Glycol 99,95%
  • Vegetable Glycerin 99,8%
  • Nicotine 100%
  • Water, dubbel gedistilleerd pyrogeen vrij

Vegetable e-liquid bestellen? Kies dan voor Millers Juice Goldline.

Er bestaan ook e-liquids die samengesteld zijn uit 100% Vegetable Clycerine (VG) of 50% Propyleen Glycol (PG) en 50% VG. De 100% plantaardige glycerol (VG) e-liquid is perfect voor mensen met een allergie voor Propyleenglycol.

Ontdek de Goldline e-liquid op deze pagina »