Top

 

In contact met het IamEGO-team

 

 
Deze webshop gaat verder als  IkRookGezond.nl .


Bij IkRookGezond.nl heb je keuze uit nog véél meer merken en typen e-sigaretten, e-liquids, clearomizers, batterijen en accessoires. 

 

 
 


Het team van IamEGO.nl staat bekend om zijn perfecte after-sales, adequate service en hele persoonlijke begeleiding in e-mailcontact.


Garantie
  IamEGO.nl biedt 100% tevredenheidsgarantie. Wij hebben er alle belang bij dat jij als klant op en top tevreden bent en blijft, en daardoor regelmatig terugkomt voor nieuwe bestellingen.


Jij moet hoe dan ook tevreden zijn, dus mocht er toch eens een onderdeel niet voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen dan kun je deze, binnen de normale gebruiksduur, zonder problemen omruilen. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen een nieuw onderdeel. Gebruikte e-liquids en cartridges kunnen vanwege hygiëneredenen vanzelfsprekend niet worden omgeruild.


Ons motto:
  Een probleem wordt altijd opgelost. Ja, altijd.

 

Belangrijk: door bij een vraag over een bestelling ook het ordernummer in te vullen, stel je ons in de gelegenheid je mail met voorrang te behandelen. Spreek ons het liefst met jij aan. Wij zijn geen instantie, maar gewoon mensen zoals jij. ;-)

 

   Klik hier en stuur ons een e-mail