Top

Justfog batterij - passthrough

  • Justfog batterij - passthrough
  • Justfog batterij - passthrough
14,95
Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl


Justfog batterij | ‘passthrough’


Geschikt voor clearomizers van het type Justfog 1453 Ultimate, H2CE4 en MT3.

De populaire Justfog 1453 batterij is uitgerust met een 650mAh ‘pass-through’ batterij. Met 650mAh damp je vrijwel de hele dag door. Met 900mAh damp je sowieso tot diep in de avond. Mocht je batterij toch al eerder leeg zijn dan verwacht?  Dan kun je hem met een micro USB-kabel gemakkelijk opladen aan de onderkant van de batterij. En het leuke is: met dit ‘pass-through’ systeem kun je dampen en opladen tegelijk!

Capaciteit Justfog batterij

De batterij beschikt over een niveau-indicator. Hiermee kun je checken hoe vol (of leeg) je batterij ongeveer is. De kleur wit geeft aan dat de batterij vol of bijna vol is, blauw zegt dat deze half vol of bijna vol is, groen betekent dat hij nog een vierde aan stroomcapaciteit bevat en rood is een teken dat hij bijna leeg is. En dan is hij natuurlijk gemakkelijk op te laden via de passthrough methode.

De batterij is uitgerust met ‘constant voltage’ die ervoor zorgt dat altijd dezelfde voltage wordt gegeven, of hij nu vol is of bijna leeg. Dus geen verlies in dampvermogen wanneer de batterij leeg raakt!


Kleuren:
Verkrijgbaar in de kleuren: zwart – RVS.


Compatible met:
De Justfog 1453 PT batterij sluit naadloos aan op alle atomizers en clearomizers met een doorsnede van 1,5 cm uit onze webshop.

Micro USB-oplader:
Met een standaard micro USB-kabeltje kun je deze batterij opladen, zelfs terwijl je nog dampt!

 TIP:  » Bestel meteen een micro USB-oplader snoertje mee.

 NB:  Het is aan te raden de batterij niet té lang aan de oplader te leggen. Daarom wordt 's nachts opladen door de fabrikant afgeraden.

Specificaties Justfog 1453 passthrough batterij

  • Lengte 650 mAh: 8,0 cm / 900 mAh: 9,7 cm
  • Doorsnede: 1,5 cm
  • Capaciteit: 650 mAh / 900 mAh
  • Constante voltage: 3,7 volt
  • Oplaadduur: ca. 2 uur

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code