Top

Informatie over de elektronische sigaret


Het nieuwe roken

 

IamEGO.nl is GESTOPT!

 
Alle producten uit deze webshop zijn voortaan (vaak goedkoper) te bestellen bij  IkRookGezond.nl .


Bij  IkRookGezond.nl  heb je keuze uit nog véél meer merken en typen e-sigaretten, e-liquids, clearomizers, batterijen en accessoires. 

 

Jouw beste keuze

We hoeven je natuurlijk helemaal niet uit te leggen dat ouderwets roken niet zo slim is. Kijk alleen maar naar de idioot hoge kosten en de aanslag op je gezondheid. Bovendien hebben rokers bedacht dat de smaak lekker is, maar als we eerlijk zijn... ;-) Kortom: ouderwets roken is echt passé.

Thank you for e-smoking

Het nieuwe roken wordt ‘dampen’ genoemd. Met een esigaret damp je helemaal anno 2016. Net als een waterpijp of Hookah hebben onze elektronische sigaretten een tankje dat je vult met de lekkerste smaakjes. Proberen?


Het nieuwe roken wordt ‘dampen’ genoemd. Het dampen van de elektronische sigaret is een bijzondere ervaring! Wanneer je elektronisch rookt inhaleer je geen teer, krijg je niet alle gifstoffen (bron: Wikipedia) binnen die een normale sigaret wel bevat en rook je vele malen goedkoper dan je vroeger deed met een ouderwetse sigaret.

Hoe werkt zo’n e-sigaret?

Als je een trek aan de e-sigaret neemt, wordt de atomizer (ook wel clearomizer, verdamper of verstuiver genoemd) verwarmd waardoor een kleine hoeveelheid vloeistof wordt verdampt. Elektronisch roken wordt dan ook vaak ‘dampen’ genoemd. Deze voeistof is het niet-giftige Propyleenglycol (PG), dat ook wordt gebruikt in rookmachines, cosmetica, voeding en geneesmiddelen als verstuivers voor Astma-patiënten. Ook komt in onze e-liquids de plantaardige Vegetable Clycerine (VG) voor. bron: Wikipedia.

In de vloeistof zit behalve PG, VG en smaakstof normaal gesproken geen nicotine. Voor de liefhebber zijn er ook e-liquids en cartridges mét nicotine te bestellen.

Hulp bij gewoonteverslaving

De ‘gewoonteverslaving’ van het roken is meestal nog sterker dan de nicotineverslaving. Met een elektronische sigaret stop je niet in één klap ‘cold-turkey’, maar kun je de gewoonte van een ‘sigaret roken’ bij een bakje koffie of na de warme maaltijd nog een poosje aanhouden.

Garantie

Wij hebben er alle belang bij dat jij als klant 100% tevreden bent en blijft, en daardoor regelmatig terugkomt voor nieuwe bestellingen. Jij moet hoe dan ook tevreden zijn, dus mocht er eens een productiefoutje of iets dergelijks in een artikel zitten kun je deze zonder problemen binnen de normale gebruiksduur van een artikel of onderdeel hiervan omruilen. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen een nieuw product. Ook retourzenden kan altijd en zonder problemen binnen de normale gebruiksduur. Aangebroken flesjes e-liquids kunnen vanzelfsprekend niet retourgezonden worden. Onze service en after-sales zijn werkelijk fenomenaal en op de pagina ‘Klantenervaringen’ tref je daarvan vele voorbeelden aan.

Levertijd, bezorging en verzendkosten

Iedere bestelling wordt doorgaans binnen 2 werkdagen verzonden en door PostNL afgeleverd.

Bij bestellingen vanaf € 50,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht (rest van Europa: vanaf € 75,00.


In Nederland bedragen de totale verzendkosten bij een bestelling tot € 50,00 meestal € 3,95. Bij een bestelling van bepaalde lichtere producten wordt zelfs maar € 2,50 of minder in rekening gebracht.

Voor de rest van Europa zijn bij een bestelling tot € 75,00 meestal € 8,25.