Top


Handleiding eGo e-sigaret


1. BATTERIJ OPLADEN

Om te kunnen roken met de elektrische sigaret moet eerst de batterij opgeladen worden. Omdat dit de eerste keer is, moet deze net zolang geladen worden tot het lampje op de batterij-adapter groen is. Vaak is dat de eerste keer zo’n 4 tot 5 uur. De lader stopt automatisch met laden wanneer de batterij vol is.

Schroef de batterij op de USB adapter. Vervolgens schuif je de USB plug hiervan in de USB-poort van bijvoorbeeld een laptop computer. Als je via 220 volt oplaadt, kun je de plug in een 220 volt adapter steken.

Wanneer het lampje op de USB lader rood is, is deze aan het opladen. Wanneer deze groen wordt is de batterij klaar voor gebruik.

LET OP: soms staat de batterij na het opladen uit: druk binnen een paar seconden 5 x snel achter elkaar op de schakelaar tot dat het lampje een paar keer knippert. De batterij staat aan. Op dezelfde manier zet je de batterij ook weer uit.

2. VLOEISTOF TOEVOEGEN

Wanneer je een atomizer wilt vullen schroef dan eerst het mondstukje los en vul de atomizer tot het laatste streepje. Draai het mondstukje terug op de atomizer en je bent klaar. LET OP: Zorg dat je de vloeistof NAAST de atomizer vult. Dus niet in het middelste gaatje, maar er langs gieten.

3. DE SIGARET GEBRUIKSKLAAR MAKEN

Je hebt nu een volle batterij en een gevulde atomizer. Je bent klaar om de elektronische sigaret in elkaar te zetten. Schroef (1) de batterij voorzichtig op de atomizer tot deze niet verder kan. De eGo is nu klaar voor gebruik.

4. DE SIGARET GEBRUIKEN

Je kunt nu elektrisch roken. Druk op het knopje van de batterij en inhaleer rustig de eerste puff. Omdat de atomizer goed in contact moet komen met de vloeistof kunnen de eerste paar puffs een beetje verbrand smaken. Dit heeft geen gevolgen voor je gezondheid. Na een poosje is de vloeistof goed in de atomizer opgenomen en krijg je veel rook- en smaakontwikkeling.

5. ONDERHOUD

Raadpleeg hiervoor deze pagina: onderhoud eGo-Sigaret »© 2011-2016 | IameGo.nl