Top

x _ H2 clearomizer

  • x _ H2 clearomizer
  • x _ H2 clearomizer
  • x _ H2 clearomizer
  • x _ H2 clearomizer
6,50
Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl


‘H2’ clearomizer

Werkt perfect met batterijen van het merk eVod, ZenSations en Justfog.


 TIP:  Bestel meteen alvast 1 of meer extra coils mee; deze zijn iedere 4 weken nodig.


De hippe H2 clearomizer is gemaakt van stevig kunststof en daardoor erg licht van gewicht. Het vullen met e-liquid doe je aan de onderkant, waarbij de H2 een ruime opening biedt om te vullen.


Beter dan de CE4 atomizer!
Qua kwaliteit en prestaties positioneert deze H2 clearomizer zich tussen de CE4 en alle overige clearomizers zoals de Justfog 1453. Groot verschil met de CE4 en tegelijk overeenkomst met de duurdere clearomizers is dat de H2 gebruik maakt van een vervangbare coil. Met een nieuwe coil maak je de H2 clearomizer weer als nieuw en kun je weer weken lang dampen.

Voordelen:
Deze clearomizer werkt perfect met de meeste typen batterijen (eGo-schroefdraad) zoals de Kangertech eVod, ZenSations Angel en de Justfog batterij.
Met een nieuwe coil werkt de clearomizer weer als nieuw.
De coil is exact dezelfde als die van de

MT3, Mini Protank en TOP EVOD clearomizer

Deze clearomizer heeft geen apart mondstukje en wordt aan de onderzijde gevuld.

Specificaties:

  • Inhoud: 2,0 ml
  • Weerstand van de coil: 2.0 Ohm
  • Lengte: 7,6 cm

Levensduur clearomizer:

De clearomizer is het onderdeel van je e-sigaret die het meeste te verduren krijgt. Bij normaal intensief dagelijks gebruik gaat de ‘coil’ (de kern van de clearomizer) waarin de rookvloeistof wordt verhit en verdampt, van de clearomizer zo'n vier weken mee. Daarna is deze meestal aan vervanging toe.

De verschillende onderdelen van de H2 clearomizer zijn goed te reinigen met heet water. Hierna moeten de onderdelen grondig worden gedroogd (het liefst met een föhn) waarna ze weer in elkaar gezet kunnen worden voor gebruik.

Coil
De coil kan eenvoudig worden vervangen door een nieuw exemplaar waardoor je H2 clearomizer weer vele weken perfect functioneert.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over