Top

GOEDKOPE E-LIQUID

 

 
Deze webshop gaat verder als  IkRookGezond.nl .


Bij IkRookGezond.nl heb je keuze uit nog véél meer merken en typen e-sigaretten, e-liquids, clearomizers, batterijen en accessoires. 

 

 

Smaakvolle e-liquids van topkwaliteit

 


Bij IamEGO.nl heb je keuze uit heel veel verschillende smaken vloeistof voor e sigaretten. Van traditionele sigarettensmaak tot exotische vruchtensmaakjes. Check regelmatig deze pagina en ontdek de nieuwste e-smaken.

 Kies hier voor 100% pure Hollandse e-liquid van de volgende merken:


Millers Juice is bijzonder! Het is de eerste Nederlandse producent van e-liquid voor de elektronische sigaret. 100% Proudly Made in Holland! De e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat er uitsluitend wordt gewerkt met ingrediënten van Nederlandse bodem van gegarandeerd de allerhoogste kwaliteit.

Voordelen:

Millers Juice is de eerste fabrikant van Nederlandse bodem.
Alle grondstoffen worden geproduceerd in Nederland en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.
De e-liquids worden onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek in Nederland geproduceerd.
De e-liquid van Millers Juice voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Denk daarbij aan een correct label met de juiste waarschuwingssignalen, de voelbare driehoek en MSDS/VIB documenten voor iedere smaak en sterkte.

Cocktails!

Kies uit verschillende soorten clearomizers en andere accessoires en ontdek ook jouw favoriete smaak e-liquid. Voor de ultieme smaak kun je je eigen ‘cocktail’ maken door verschillende smaakjes te mixen. Heb je het ultieme recept gevonden? Plaats deze op de pagina met reviews. Check hier ook de ervaringen van andere IamEGO klanten.