Top

CLEAROMIZERS

 

 
Deze webshop gaat verder als  IkRookGezond.nl .


Bij IkRookGezond.nl heb je keuze uit nog véél meer merken en typen e-sigaretten, e-liquids, clearomizers, batterijen en accessoires. 

 

 

Clearomizers, atomizers en coils

Met een ander type clearomizer geef je aan jouw e-sigaret een hele eigen touch. Probeer eens een nieuw type clearomizer en ontdek zelf welke verdamper helemaal bij jou past. Het verschil tussen onderstaande clearomizers en atomizers is de vormgeving, het materiaal, wel of geen controleerbare luchtdoorvoer, het type coils en de prijs.

CE4 Atomizer Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
CE4 Atomizer

Deze geweldige CE4 wegwerp-atomizer is de meest gebruiksvriendelijke atomizer die er is.

€ 4,25
Justfog 1453 Ultimate clearomizer Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Justfog 1453 Ultimate clearomizer

Dit is de upgrade van de alom geprezen 1453 clearomizer van het merk Justfog. Gebruikers van dit type atomizer zijn dol op de Justfog 1453 Ultimate vanwege zijn stevige platte mondstuk en het feit dat lekkage van e-liquid met deze clearomizer vrijwel onmogelijk is.

€ 6,95
Justfog C14 clearomizer Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Justfog C14 clearomizer

De C14 clearomizer is de opvolger van de befaamde 1453 ULTIMATE clearomizer. Deze aantrekkelijk geprijsde en topkwaliteit clearomizer is deze uitgevoerd met een organic cotton coil voor een intense smaakbeleving en stevige damp.

€ 8,95
Justfog G14 clearomizer | airflow control Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Justfog G14 clearomizer | airflow control

Qua design een érg fraai uitgevoerde clearomizer, deze Justfog G14 clearomizer. Gefabriceerd uit verchroomd messing en Pyrex glas en de coil bevat 100% organisch Japans katoen voor nóg betere smaak en verdamping.

De G14 is voorzien van airflow control waarmee je totale controle hebt over de luchttoevoer.

€ 11,95
Justfog Q14 clearomizer | airflow control Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Justfog Q14 clearomizer | airflow control

De schitterende Justfog Q14 clearomizer is gemaakt van gepolijst chroom en pyrex glas en uitgevoerd met een bottom coil van 100% organisch Japans katoen.


Daarnaast is de Justfog Q14 clearomizer voorzien van een airflow control ring voor het instellen van de luchttoevoer.

€ 12,75
Justfog Q16 clearomizer | airflow control Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Justfog Q16 clearomizer | airflow control

Deze Justfog Q16 clearomizer is het grote broertje van de Q14 clearomizer. Het verschil is de grotere tankinhoud, de diameter en de aansluiting.


De Q16 is gemaakt van verchroomd messing, Pyrex glas, kunststof en maakt gebruik van een bottom coil met 100% organisch Japans katoen. Daarnaast is de Q16 voorzien van een airflow control ring voor het perfect instellen van de ideale luchttoevoer die helemaal bij jou persoonlijk past!

€ 13,75
ZenSations Angel clearomizer Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
ZenSations Angel clearomizer

De ZenSations Angel clearomizer heeft geen top coil of bottom coil, maar is voorzien van een coil over de gehele lengte van de clearomizer. Hierdoor is er weinig tot geen kans op dry hits en/of lekken.

€ 7,95
Kanger TOP EVOD clearomizer Dit product kun je bestellen bij IkRookGezond.nl
Kanger TOP EVOD clearomizer

Met deze Kangertech clearomizer blaas je dankzij de nieuwe VOCC-T coils geweldige smaakvolle dampwolken uit. Probeer hem eens uit en laat je verbazen over het dampgenot!

€ 8,95
  • Met een ander type clearomizer geef je aan jouw e-sigaret een hele eigen touch.
  • Probeer eens een nieuw type clearomizer en ontdek zelf welke verdamper helemaal bij jou past.
  • Het verschil tussen onderstaande clearomizers en atomizers is de vormgeving, het materiaal, wel of geen controleerbare luchtdoorvoer, het type coils en de prijs.

 

Wat is het verschil tussen clearomizer en atomizer?

De originele benaming voor de verdamper van een e-sigaret, waarin de e-liquid wordt verhit en verdampt, is atomizer. Bij oorspronkelijke atomizers zoals het model ‘CE4’ is het mondstukje los te draaien waardoor de atomizer is schoon te spoelen. Daarnaast kwamen er ook varianten van de atomizer op de markt die volledig uit elkaar te halen zijn en waarvan de losse onderdelen perfect zijn te reinigen. Vanaf dat moment deed de benaming clearomizer zijn intrede. In principe is een clearomizer daarom een atomizer die demontabel is en in de meeste gevallen ook een vervangbare coil bevat.